Gebouw ‘Scouting Vlierden’

Vlierden

  • Timmerwerk binnen

    Timmerwerk binnen

  • Timmerwerk binnen

    Timmerwerk binnen

  • Timmerwerk binnen

    Timmerwerk binnen

In het voorjaar van 2013 heeft Geert Mennen de afbouw van onze nieuwe blokhut gerealiseerd.  Dit hield in: het complete binnen-aftimmer werk zoals binnenwanden-plafonds alsmede deuren, plinten en vensterbanken.

Vanwege het beperkte budget, dachten we dat we genoodzaakt waren om dit in eigen beheer met vrijwilligers te gaan uitvoeren.  Toch zijn we met Geert Mennen aan tafel gaan zitten om te kijken wat hij voor ons kon betekenen.

Een week later kwam Geert met zijn offerte en toen bleek al snel dat hij het complete aftimmer werk voor ons kon uitvoeren binnen onze begroting.  Uiteindelijk zijn we blij dat we met het vakmanschap van Geert dit hebben kunnen realiseren.  Hij heeft voor ons erg veel uit handen genomen. Behalve het feit dat wij hiervoor geen vrijwilligers hebben hoeven zoeken, heeft hij ook alles gecoördineerd.  De onderlinge samenwerking met o.a. loodgieter en elektricien (zoals leidingwerk in wanden en plafonds) verliep zeer voorspoedig en plezierig.

Niet onbelangrijk: Vanwege een zogenaamde iDop-subsidie waren wij gebonden aan de deadline van 1 juli 2013 dat alles klaar moest zijn.  Ook hierin is Geert zijn afspraak nagekomen.

Namens Bestuur Scouting Vlierden

Edward Thijssen